Co-PLAN ka eksperiencë të gjatë dhe një portofol të diversifikuar me mbi 150 projekte në fushën e planifikimit të territorit, qeverisjes urbane dhe rajonale, mjedisit, dhe punës kërkimore dhe politikave publike. Në këtë linjë, Co-PLAN organizon dhe merr pjesë në aktivitete të lidhura me projektin apo organizatën. Në këtë seksion ju do të gjeni informacion mbi aktivitetet e shkuara dhe të rradhës. Për më shumë informacion jeni të lutur të kontaktoni co-plan@co-plan.org.

Share this Page