Planifikimi dhe Zhvillimi i Territorit në Shqipëri – Manuali teknik i planifikimit dhe kontrollit të zhvillimit për vendimmarrësit, profesionistët dhe zhvilluesit

By Ada Lushi|05/09/2017|Libra|

Ju mund të shkarkoni manualin e plotë këtu.

 

Share this Post: