Mundësi Punësimi

Nëse dëshironi të konsideroheni për një pozicion në Co-PLAN, mund të kontrolloni rregullisht për hapjen e pozicioneve të reja, ose të na dërgoni CV-në tuaj dhe një profil të shkurtër në co-plan@co-plan.org.

Ju urojmë suksese!

Share this Page