Raporti Vjetor 2008

By admini|12/09/2009|Të kaluara|0 comments

Raporti Vjetor 2008Si çdo vit, Co-PLAN vjen pranë jush me një raport përmbledhës të punës dhe arritjeve të veta vjetore. Edhe për vitin 2008, ky raport paraqet aktivitetet dhe projektet e zbatuara nga organizata si dhe evenimentet kyç përgjatë vitit.

Raporti Vjetor 2008

Share this Post:

Leave a Comment