Java e Evropës 2022/ Panel diskutimi për turizmit e qëndrueshëm në Vlorë me disa nga nismat e mbështetur të ideAL

Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit së bashku me organizatat e mbështetur nga ideAL morën pjesë në panelin e diskutimit “Turizmi i Qëndrueshëm në Shqipëri: Sfidat dhe Mundësitë”, i organizuar në Vlorë si pjesë e aktiviteteve të Javës së Evropës 2022.

Paneli u moderuar nga gazetari Blendi Salaj ndërsa të pranishëm ishin znj. Elisabeth Barsacq, Ambasadore e Francës në Shqipëri, znj. Vilma Bello, Zv. Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Aida Ciro nga Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, znj. Eva Kushova nga DMO Albania, znj. Ardiola Alikaj nga Shoqate Kombëtare të Guidave Turistike Shqiptare – NATGA si dhe znj. Nevina Popa.

Për më tepër informacion klikoni këtu.

Share this Page