DITA KOMBËTARE E AKTIVIZMIT

Vepro kudo je, dhe si mundesh. Bashkoju #NAD2020

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e Ditës Kombëtare të Aktivizmit #NAD2020, më 22 tetor 2020.
Këtë vit për shkak të sfidave, më shumë se çdo herë, kemi nevojë për energji qytetare dhe nisma inkurajuese që sjellin ndryshime pozitive, sado të vogla qofshin ato. Ndaj #NAD2020 do të ndodhë kudo nëpër Shqipëri.

Ju mund të bëheni pjesë e #NAD2020 si një organizatë e re, një grup entuziast, apo dhe një individ plot energji kudo në Shqipëri me çfarëdo aktivitet apo nisëm ju mendoni që mund të sjellë një shembull të mirë aktivizmi dhe qytetarie.
Vitet e shkuara nismat kanë qenë frymëzuese, shpresëdhënëse dhe njerëzore. #NAD2020 ka çdo shans të jetë edhe më tepër se kaq

  • Njihuni me #NAD
  • Vendosni çfarë keni dëshirë të bëni më 22 Tetor dhe ku.
  • Na shkruani në aida_ciro@co-plan.org dhe esmerina_hidri@co-plan.org për të na njohur me nismën tuaj dhe për të filluar përgatitjet.

Ju mirëpresim!
#NAD është një nisëm e përvitshme e Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, me mbështetjen financiare të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë.

Share this Page