Informed Activism Schools

  • Sunday April 13th, 2014
  • Photo
  • 0
  • 3438

U zhvillua sot seminari i parë i Shkollës së Aktivizmit të Informuar, mbi ciklin e Politikave Publike, ku aktivistë dhe organizata të Shoqerisë Civile kanë ngritur çështjet e tyre me interes publik si: çështja e HEC-eve në lumin Shkumbin, Urbanizimi i Parkut të Karavastasë, dhuna me bazë gjinore, etj. Falenderojmë të ftuarit e parë që ndaë ekspertizën dhe eksperiencën e tyre, Z. Besnik J. Aliaj dhe Zj. Brizida Gjikondi.

Share this Post

Leave a Comment