Ecological City

Ecological City

“Ecological City” is the title of the youth initiative undertaken within the #GreenAL project by the Albanian Forum of Lake Shkodra…

Stories of Activism

Stories of Activism

Co-PLAN, the Institute for Habitat Development organized an event to present the work done by all the activists participating in the #shkendija program…

Protected Areas Forum

Protected Areas Forum

The “Forum of Protected Areas” was held on January 26, where sharp topics related to the protection of nature in Albania were discussed…

Kërkohen #shkëndija

Vepro kudo je, dhe si mundesh. Bashkoju nismës #shkëndija. Një shkëndijë ndez një mal! A jeni një organizatë e re, një grup entuziast, apo dhe një individ plot energji kudo në Shqipëri që dëshironi të ndryshoni gjërat për mirë, aty ku jetoni, apo të ngrini një problem që ju shqetëson? A ka diçka që mund të jetë më mire në përditshmërinë tuaj dhe në vendin ku jetoni? Nisma #shkëndija synon

Read More

National Activism Day: #NAD2022

National Activism Day: #NAD2022

The National Day of Activism (#NAD2022) was celebrated by all on the 21st and 22nd of October. Organizations, associations, groups and activists from all over Albania…