Co-PLAN GAZETTE 3

Kemi  kënaqësinë t`ju prezantojmë numrin e 3-të të “Co-PLAN Gazette”. Në këtë numër do të gjeni informacion mbi  zhvillimet  më të fundit të gjysmës së parë të vitit 2012, në lidhje me legjislacionin dhe politikat publike në fushën e planifikimit urban, mjedisit si dhe aktivitete të ardhshme, si Javët e Arkitekturës në Tiranë. Duke shpresuar se informacioni do të jetë i vlefshëm, ju urojmë lexim të mbarë, dhe ju mirëpresim në aktivitetet e rradhës. Ju ftojmë të shkarkoni Co-PLAN GAZETTE në Shqip dhe Anglisht duke klikuar më poshtë:

> Co-PLAN GAZETTE Nr. 3 – Shqip

> Co-PLAN GAZETTE No.3 – English

Share this Post

Leave a Comment