Promovimi i Periodikut Shkencor A+P 6

  • Friday November 5th, 2010
  • Past
  • 0
  • 2159

 

 

Në datën 06 Nëntor 2010, në orën 12.00 Universiteti POLIS dhe Co-PLAN me mbështetjen e SCP Swiss Cultural Program, Zvicër organizuan promovimin e Periodikut Shkencor të Arkitekturës dhe Planifikimit Urban Forum A+ P, Nr.6, “Dizajni si Instrument Ndryshimi!” si dhe leksionin e hapur me temë “Qytetet ikonë të së ardhmes” nga Ark. James Costara, lektor pranë GSD Harward Boston SHBA.

 

 

 Axhenda e Aktivitetit

11.00 – 11.45           Leksion i hapur me temë “Qytetet ikonë të së ardhmes” nga Ark. James Costara,

                                 lektor pranë GSD Harward Boston SHBA.

12.00 – 12.30           Promovimi  Periodikut Shkencor të Arkitekturës dhe Planifikimit Urban

12.30 – 13.00          Kokteil

Share this Post

Leave a Comment