U zbatuan projektet e Buxhetimit me Pjesëmarrje në Bashkinë e Fierit

  • Thursday June 25th, 2009
  • Past
  • 0
  • 2040

 

U zbatuan projektet e Buxhetimit me Pjesëmarrje në Bashkinë e Fierit

Pas një proçesi të gjatë dhe të suksesshëm të Buxhetimit me Pjesëmarrje të gjërë qytetare në Bashkinë e Fierit, u zhvilluan punimet për zbatimin e prioriteteve të investimeve të përzgjedhura dhe të votuara nga vetë banorët e Fierit. Në këtë rast u kryen investime në 2 zona të qytetit, dhe zbatimi i punimeve vazhdoi dhe në  8 zona të tjera gjatë vitit 2008.

 

Share this Post

Leave a Comment