DILEMA URBANE

Dilema Urbane – programi i ri televiziv dedikuar tërësisht qytetit dhe sfidave urbane me të cilat ndeshemi në jetën e përditshme. Ky program, i cili u transmetua në televizionin Albanian Screen gjatë muajve Mars-Prill 2013, ofroi mënyra të reja për të parë ndryshimet në qytetet dhe alternativa për t’i zgjidhur  ato, duke e shndërruar kështu qytetin në një vend mundësish. Për pesë të mërkura rresht probleme të hapësirës urbane u trajtuan nga profesionistë të fushës, përfaqësues të pushtetit vendor e qendror, si dhe grupe interesi. Ky program ishtë një bashkëpunim i Co-PLAN, Universitetit POLIS dhe Albanian Screen, financuar nga Ambasada Amerikane në Tiranë. DILEMA URBANE

Share this Post

Leave a Comment