Kapsula Energjitike – Ditët e Kursimit të Energjisë

  • Thursday December 18th, 2014
  • News
  • 0
  • 2189

Përfaqësues nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë dhe Bashkia Tiranë do të jenë të pranishëm për të biseduar dhe ndarë me komunitetin çështje që kanë të bëjnë me zhvillimin e sektorit të eficiencës së energjisë.

Në “Kapsulën Energjitike”, e cila vjen në kuadër të projektit ENV.net financuar nga Komisioni Europian, do të mund të gjeni materiale ndihmëse për çështjet e eficiencës së energjisë. Shihemi tek Kapsula më 18 dhe 19 Dhjetor!

Share this Post

Leave a Comment