Qytet për Qytetarët!

Hapësirat publike në qytetet shqiptare në këto 20 vitet e fundit, janë shndërruar vende parkimi, rresht kafenesh, ose pirgje mbeturinash. Shpeshherë ato i gjen shndërruara dhe në shtesa pallatesh, apo ndërtesa shumëkatëshe. Bashkë me hapësirën, ikën dhe mundësitë e njerëzve për të qendruar në to, për t’u socialuzar me njëri-tjetrin, për të luajtur, etj. Sot, fëmijët dhe të moshuarit mbeten dy nga grupmoshat më të prekura nga mungesa e hapësirave publike. Lexoni më shumë mbi një iniciativë shumëngjyrëshe >

Share this Post

Leave a Comment