Shqipëria në Trienalen e Milanos!

  • Tuesday June 21st, 2016
  • Past
  • 0
  • 2723

Në më shumë se 70 vjet ekzistencë të Trienales së Milanos, Shqipëria përfaqësohet për herë të parë në këtë gala të artit, dizajnit, arkitekturës dhe zhvillimit urban botëror, nëpërmjet jehonës së punës serioze dhe partneriteteve të shumta frytdhënëse të Co-PLAN, Institutit për Zhvillimin e Habitatit dhe Universtitetit POLIS. Ju ftojmë të ndiqni dokumentarin e mëposhtëm, që tregon rrugëtimin shqiptar përmes syve tanë, ku në një univers mes vakumit dhe energjisë…ne përpiqemi çdo ditë të projektojmë të mirën dhe zhvillimin. Ndiqni dokumentarin këtu

Share this Post

Leave a Comment