Komunikatë për Shtyp

Të nderuar partnerë,
Në valën e diskutimeve dhe protestave qytetare kundër asgjësimit të armëve kimike siriane në Shqipëri, Universiteti POLIS dhe Co-PLAN ju ftojnë të njiheni me qendrimin dhe argumentat e parashtruara kundër asgjësimit të këtyre armëve kimike në vendin tonë. Duke shpresuar në krijimin e një mase kritike për të ndalur këtë proces të rrezikshëm, mirëpresim komentet tuaja.

Lexoni Komunikatën

Share this Post

Leave a Comment