Njohuria në themel të Qytetbërjes

Universiteti POLIS dhe Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit organizojnë më 18 Nëntor, ditën e Hënë, ora 10.00, një aktivitet promovuese të botimeve më të fundit të POLIS Press. Aktiviteti, i cili do të përshëndetet nga Ambasadori i Shteteve te Bashkuara në Tiranë, z. Alexander Arvizu, do të promovojë një numër titujsh dhe nismash si ‘Projekto me Natyrën’ nga Ian L.McHarg, ‘Financat Publike në Vendet në Zhvillim dhe në Tranzicion – Ese në nder të Richard Bird’ nga Wallace E. Oates, dhe ‘Vlerësimi Strategjik Mjedisor në Planifikimin e Transportit dhe Përdorimin e Tokës’, nga Thomas B. Fischer. Për më shumë lexoni këtu.

Share this Post

Leave a Comment