Takimi i Parë me Bordin Këshillues – EELGP Projekt

 • Thursday June 25th, 2009
 • Past
 • 0
 • 2119

Në kuadër të projektit `Përmirësimi i Performancës Mjedisore në Qeverisjen Vendore, duke përdorur Menaxhimin e Mbetjeve të Ngurta Urbane në Fier si rast pilot` EELGP projekt, në 24 Mars 2009, Co-PLAN Instituti për Zhvillimin e Habitatit në bashkëpunim me Bashkinë Fier ka organizuar takimin e parë me bordin këshillues, me ekspertë të fushës dhe grupet e ndryshme të interesit. Në kuadër të projektit `Përmirësimi i Performancës Mjedisore në Qeverisjen Vendore,

Read More

Çmimi “Lidershipi Shqiptar” 2008

 • Thursday June 25th, 2009
 • Past
 • 0
 • 2107

17 Dhjetor 2008

Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit

Çmimi Lidershipi Shqiptar është një iniciativë e kthyer tashmë në traditë. Është viti i pestë për të cilin Co-PLAN në bashkëpunim shumë të ngushtë me Komitetin Shqiptar për Lidership ka bërë të njohur liderë të cilët japin më të mirën për shoqërinë dhe shërbejnë si modele për tu ndjekur.

U zbatuan projektet e Buxhetimit me Pjesëmarrje në Bashkinë e Fierit

 • Thursday June 25th, 2009
 • Past
 • 0
 • 2083

U zbatuan projektet e Buxhetimit me Pjesëmarrje në Bashkinë e Fierit

Pas një proçesi të gjatë dhe të suksesshëm të Buxhetimit me Pjesëmarrje të gjërë qytetare në Bashkinë e Fierit, u zhvilluan punimet për zbatimin e prioriteteve të investimeve të përzgjedhura dhe të votuara nga vetë banorët e Fierit. Në këtë rast u kryen investime në 2 zona të qytetit, dhe zbatimi i punimeve vazhdoi dhe në  8 zona të tjera gjatë vitit 2008.