Contact

Info Adresa: co-plan@co-plan.orgTiranëShqipëri Telefoni: + 355 4 2407423; + 355 4 2407424 Faks: + 355 2407425 Celular: Për raste urgjente/ For urgent inquiries : +355 (0) 694013924https://www.co-plan.org   {gmapfp id=”1″ zmap=”14″}  

Lançimi i projektit TEMPUS – DAPEEWB

Universiteti POLIS, Shkolla e Arkitekturës dhe Politikave të Zhvillimit Urban në Tiranë, sjell për të parën herë në 22 vjet në Shqipëri programin TEMPUS të manaxhuar nga një institucion shqiptar.

Reforma Territoriale

Ministri për Çështjet Vendore, në bashkëpunim me Programin e Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut, dhe Co-PLAN Institute for Habitat Development kanë organizuar sot tryezën e diskutimeve: Rajonalizimi i Shqipërisë: Reforma qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel rajonal. Tryeza e diskutimit, e cila mblodhi përfaqësues në nivel qendror të qeverisjes, donatorë, dhe ekspertë të fushës, u ndal në nevojën për një nivel të ndërmjetëm të qeverisjes,

Read More

Qyteti për Qytetarët

Instituti Sllovak i  Qeverisjes në bashkëpunim me auoritetet vendore të Bratislavës ( SK ) , Kashar – Tiranë ( AL ), Prievidza ( SK ), Siret ( RO ), Vulcan ( RO ), dhe Organizatat e Shoqërisë Civile si Nënat e Pragës ( CZ ) dhe Co- PLAN

Rreth Çmimit ‘Lidershipi Shqipëtar’

Çmimi `Lidershipi Shqipëtar` ofrohet për personalitetin më të spikatur në katër fusha veprimtarie: Shoqëria Civile, Qeverisje, Media & Shtypi, Sektori Privat / Biznesi. Natyrshëm mund të lindin pyetje si: Përse ofrohet? Por, cili është qëllimi dhe përse pikërisht Co-PLAN e ka ndërmarrë një nismë të tillë? Këto pyetje sqarohen lehtësisht, nëse njihet sadopak natyra dhe qëllimi i punës së Co-PLAN që gjatë gjithë ekzistencës së tij 12 vjeçare ka qenë

Read More

Informed Activism Schools

Informed Activism Schools

  • Sunday April 13th, 2014
  • Photo
  • 0
  • 3184

U zhvillua sot seminari i parë i Shkollës së Aktivizmit të Informuar, mbi ciklin e Politikave Publike, ku aktivistë dhe organizata të Shoqerisë Civile kanë ngritur çështjet e tyre me interes publik si: çështja e HEC-eve në lumin Shkumbin, Urbanizimi i Parkut të Karavastasë, dhuna me bazë gjinore, etj. Falenderojmë të ftuarit e parë që ndaë ekspertizën dhe eksperiencën e tyre, Z. Besnik J. Aliaj dhe Zj. Brizida Gjikondi.